Mine arbejdsområder har indtil nu været centreret omkring system administration og support af Windows 2000, Windows 2000 Server, Windows XP Pro, diverse Linux varianter, samt al den lækre hard- og software et typisk serverrum og kontormiljø nu engang byder på. Derudover har jeg har tidligere arbejdet med system administration af IBM AS/400, iSeries, I5 eller hvad de kalder “tingen”. I dag skal jeg blot håndtere opkoblingen til systemet via IBM Client Access.
Omstændigheder på min arbejdsplads har gjort, at jeg nu bliver en ensom IT-banan. Derfor skal jeg nu også håndtere et antal Macintosh klienter samt de grafiske programmer, de benytter: Adobe CS2-pakken (Illustrator, Photoshop og inDesign), Quark Express og Extensis Suitcase server/client til håndtering af skrifter. Udover disse grafikerspecifikke programmer, benytter vi Lotus Notes, Microsoft Office og endelig Mochasoft TN5250-klient til AS/400-opkobling.
Mit mål med denne blog er at dokumentere mine frem- og tilbageskridt i min færd for at blive Mac ekspert. Med lidt held kan jeg på vejen få et par kommentarer og hjælpende ord med fra nogle af de kloge Mac-hoveder derude i blogland.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: